KONKURS Z GoGirl! | Forum Drogeria.biz

poniedziałek, 21 maja 2012r.

KONKURS Z GoGirl!

(73 wiadomości) (12 głosów) Wyświetleń: 156
  1. admin
    Klucznik

GoGirl, to innowacyjny produkt przeznaczony dla aktywnych i świadomych kobiet, które chcą łączyć wygodę z higieną.
    KONKURS Z GoGirl!

Dodane 2 miesiące temu #
  2. joanna jasi?ska
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?”…….
    w tej chwili to w najbliższym czasie poród i opieka nad noworodkiem:)

Dodane 2 miesiące temu #
  3. Justyna
    Member

Największym wyzwaniem dla mnie jest znaleźć czas dla dziecka, męża, na ugotowanie obiadu, kolacji i czas dla siebie 24 godziny to niby tak dużo a tak mało czasu I do tego jeszcze czas na sen którego mi bardzo brakuje odkąd urodził się synek.Jest bardzo energiczny i taki pech że śpi bardzo mało :) Wieczorem robię kolację dla siebie i męża przy świecach.Kiedy maluch śpi biegnę wstawić pranie do pralki.Jednak jakimś cudem to wszystko trzyma się kupy i jakoś tak nam życie płynie, bo rodzina to jest niesamowite wyzwanie dla którego warto żyć …

Dodane 2 miesiące temu #
  4. Agnieszka M
    Member

Moim największym wyzwaniem jest wychowanie moich dwóch synków. 06.02.2012 ponownie zostałam mamą i ponownie poczułam wielkie szczęście i bezgraniczną miłość do mojego maleństwa, a jednocześnie ogarnęła mnie wielka odpowiedzialność za jego życie. Ta mała istotka całkowicie ode mnie zależna, całkowicie na mnie zdana i całkowicie mi ufająca to moje wyzwanie nie tylko na teraz, czy kilka lat to wyzwanie na całe moje życie. Mam nadzieję, że podołam temu zadaniu i kiedyś moje bezbronne dzieciaczki wyrosną na wspaniałych, mądrych, uczuciowych ludzi. To moje życiowe wyzwanie!

Dodane 2 miesiące temu #
  5. Paulina
    Member

Żyć pełnią życia. Tak, by na starość nie żałować, że czegoś nie zrobiłam.

Dodane 2 miesiące temu #
  6. Monika
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?” – obawa o Wychowanie Syna na Dobrego Człowieka by był Życzliwy Pracowity i nigdy nie był samolubnym egoistą ….jak Człowiek patrzy z roku na rok jak młodzież się zmienia negatywnie i Człowiek patrzy na swoje Dziecko to zadaje se pytanie czy Dobrze go Wychowuje czy jest Dobrym Rodzicem aby mógł z niego wziąść Przykład mam nadzieje że Ukończy Szkołe bo to jest Najważniejsze i Wyrośnie na Odpwoiedzialnego Człowieka narazie ma 6,5 roku ale te lata lecą a widać to właśnie po nim mam Nadzieję że w Przyszłośći założy Rodzinne a ja jako mama Będe Dumna już Jestem Kocham go Bezgranicznie Jest Moją Dumą i Sensem MOJEGO Życia to dla niego Budze się co Rano:)

Dodane 2 miesiące temu #
  7. sylwiad91
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to skorzystanie z toalety w dniu ślubu, będąc w pięknej białej sukni wykonanej z kilkunastu warstw delikatnego materiału. Jak załatwić potrzebę nie prosząc nikogo po pomoc, a tym samym zrobić to bezproblemowo?

Dodane 2 miesiące temu #
  8. dominika
    Member

życie to wyzwanie a największe wyzwanie dla mnie to przeżyć obiad z teściową :P

Dodane 2 miesiące temu #
  9. agata
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to urodzenie w maju wyczekiwanej córeczki” :) POZDRAWIAM

Dodane 2 miesiące temu #
  10. mikusia89
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to przeżyć obiad z teściową :P

Dodane 2 miesiące temu #
  11. Adriana
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?
    Doprowadzić by być szczęśliwą w życiu, nie poddawać się, iść do przodu, mieć dużo zdrowia, bo zdrowie jest czymś czego nigdy się nie kupi za żadne pieniądze. Możemy być chorzy, możemy mieć w rodzinie, kogoś kogo bardzo kochamy i tak przyjdzie kiedyś ten dzień, że będziemy musieli się z nim pożegnać, a my będziemy musieli żyć.
    Moim wyzwaniem jest nauczyć się żyć w szczęściu.

Dodane 2 miesiące temu #
  12. Natalia
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to okres w życiu, gdy stajemy się dorośli. Wtedy zauważamy, że dni już nie są takie kolorowe, obarczają nas problemy. Wyzwaniem jest dla nas, by to wszystko zwalczyć, dać sobie radę i dążyć do swoich zamierzonych celów.

Dodane 2 miesiące temu #
  13. Aleksandra
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?”
    nie pozwolić dać się pokonać brakiem toalety

Dodane 2 miesiące temu #
  14. asia
    Member

Życie to wyzwanie…myśl że mam pracować do 67 roku życia jest przytłaczająca…i z pewnością będzie to wyzwanie

Dodane 2 miesiące temu #
  15. Kasia10-07
    Member

Nie mam jakiegoś jednego największego wyzwania w swoim życiu.
    Wybrałam trudniejszą, ale bardziej satysfakcjonującą mnie drogę i to chyba jest największym wyzwaniem w moim życiu. Każdy dzień przynosi nowe wyzwania, którym staram się sprostać.
    Jednocześnie przynosząc nowe wyzwania, przynosi również ze sobą nowe pomysły i rozwiązania. Oczywiście nie zawsze się udaje je spełnić, ale przynajmniej z podniesioną głową mogę sobie powiedzieć, że próbowałam i nie żałuję, że nie mam sobie nic do zarzucenia, bo starałam się je zrealizować.
    Moje życie to ciągła droga w poszukiwaniu czegoś nowego.
    Cały czas staram się doszkalać w różnych dziedzinach życia, (nie tylko zawodowych) rozwijać swoje pasje i zainteresowania.
    Lubię robić różne rzeczy hand made, typu maso – solne rzeźby, świeczki, ozdabianie różnych przedmiotów metodą decoupage, czy ręcznie robiona biżuteria. Uwielbiam również fotografować, sprawia mi to mnóstwo radości. W wolnych chwilach staram się więc nauczyć czegoś nowego, podpatrzeć coś od kogoś bardziej doświadczonego, zastosować do jego rad i cennych wskazówek. Dzięki czemu cały czas się rozwijam i w pewien sposób udoskonalam swoje zainteresowania i pasje.
    Odkąd pamiętam moim marzeniem było podróżowanie i bardzo chciałabym zwiedzać świat. Raz na jakiś czas, kiedy już uda mi się odłożyć jakąś sumę pieniążków na wymarzone wakacje, dokładnie czytam różne poradniki, przewodniki wybranego przez siebie miejsca. Tak by móc jak najlepiej spożytkować wolny czas przeznaczony na zwiedzanie, by wrócić do domu z bagażem nowych doświadczeń, poznać w miarę możliwości obcą kulturę i ludzi tam mieszkających.
    Niestety w życiu nie zawsze układa się po naszej myśli, często napotykamy jakieś przeszkody. Jest to normalne, zresztą idealne życie bez zmartwień byłoby w pewnym sensie nudne. Poza tym to właśnie cierpienie, czy niepowodzenia w jakiś sposób kształtują nas samych, nasz charakter i to w jaki sposób postrzegamy innych i otaczający nas świat. Pozwalają spojrzeć na coś z zupełnie innej perspektywy, być może lepszej i podsuwają rozwiązania.
    Bardzo chciałabym nauczyć się pływać – niestety panicznie boję się wody. Kilka osób próbowało mnie nauczyć pływać, ale bezskutecznie. Postanowiłam więc zapisać się na basen na prywatne lekcje. Może tym razem się uda…
    Kolejne, to prawo jazdy. Od jakiegoś czasu próbuję zdać egzamin praktyczny, ale bezskutecznie. Postanowiłam wziąć się w garść i w końcu zdać to prawo jazdy.
    Równocześnie chciałabym znaleźć pracę w swoim zawodzie. Jest to bardzo ważne, gdyż praca w czymś, co się lubi, prócz tego, że jest naprawdę satysfakcjonująca pozwala nam ciągle się rozwijać, ulepszać swoje możliwości, starać się być jeszcze lepszym w tym, co naprawdę się lubi robić.
    I ostatnie z takich bardziej “przyziemnych” rzeczy już – sformalizowanie związku z narzeczonym, założenie własnej rodziny.
    Życie, to ciągła droga w nieznane. Moim wyzwaniem jest to by nauczyć się żyć tak, jak najlepiej potrafię – po swojemu. By przejść przez to życie z uśmiechem i podniesioną głową, by niczego nie żałować. Po prostu nauczyć się być szczęśliwą, potrafić cieszyć się z małych rzeczy i uszczęśliwiać innych.
    To właśnie są moje wyzwania, z którymi zmagam się każdego dnia…

Dodane 2 miesiące temu #
  16. Justyna
    Member

Życie to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to wyjazd naukowy na Krym w maju. Czeka mnie 30 godzin jazdy pociągiem, następnie mozolna podróż miejscową komunikacją, która – dodajmy uczciwie – najczęściej wygląda, jakby miała się rozpaść po 1 kilometrze, tymczasem ”nie ma przebacz, jechać trzeba”. Nieważne, ze klimatyzacja nie działa, albo ”działa odwrotnie” – grzeje zamiast chłodzić, kable od głośników i same głośniki niebezpiecznie dyndają nad głowami pasażerów, a w okolicy drzwi widnieje wielka szpara, która chyba robi za wywietrznik. Tymczasem kierowca gna tym prawie rozpadającym się pudłem, podśpiewując. I nieważne, czy dojadę cało, ważne, że na miejscu czeka kolejne wyzwanie – trzeba się dogadać z mieszkańcami, odbyć konferencję naukową i wrócić – kolejne 30 godzin w pociągu, problemy z klimatyzacją, problemy z toaletą, ale będzie prowadzić mnie nadzieja na powrót do kraju, gdzie braki wody i prądy nie zdarzają się kilka razy w tygodniu. A na horyzoncie zdarzeń majaczy już kolejne wyzwanie – podróż koleją transsyberyjską przez Syberię, stepy, może nawet pokuszę się o dotarcie do Pekinu.

Dodane 2 miesiące temu #
  17. Kinga
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?

Do tej pory wyzwaniem była dla mnie najpierw szkoła, później praca, gdy zostałam mężatką prowadzenie domu… okazało się , że wszystko to jest błahostką!
    Największym wyzwaniem okazało się bycie mamą! Począwszy od trudnej ciąży, poprzez poród i pierwsze dni maluszka w domu, kolki, ząbkowanie, nauka chodzenia…sprostałam już wielu wyzwaniom związanym z wychowaniem synka, a przede mną jeszcze całe mnóstwo! Nie boję się ich, o nie! Każda taka próba sił to ogromna radość i wielkie przeżycie. Bycie mamą to zadanie na całe życie i zamierzam mu sprostać :-)

Dodane 2 miesiące temu #
  18. Gra?yna
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to wychowanie dzieci, tak by kiedyś móc usmiechnąć się do siebie i z satysfakcją stwierdzić, że wykonałam kawał dobrej roboty.

Dodane 2 miesiące temu #
  19. Anna
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?” dobre wychowanie :)

Dodane 2 miesiące temu #
  20. Anna
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?” dobre wychowanie

Dodane 2 miesiące temu #
  21. Jagoda
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to? – Każdy dzień jest dla mnie wyzwaniem , nie wiemy co sie może danego dnia zdaryć i z czym będziemy się musieli zmierzyć.

Dodane 2 miesiące temu #
  22. Jagoda
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to? – zostać laureatką pokojowej nagrody nobla :)

Dodane 2 miesiące temu #
  23. Jagoda
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to? – Każdy dzień jest dla mnie wyzwaniem , nie wiemy co sie może danego dnia zdaryć i z czym będziemy się musieli zmierzyć.

Dodane 2 miesiące temu #
  24. lidia
    Member

Życie to wyzwanie i każda chwila w nim jest wyzwaniem. Każdy kolejny krok oznacza mniejsze lub większe wyzwanie,ale dla mnie jednym z największych wyzwań jest zrozumienie ludzi którzy te wyzwania stawiają innym utrudniając im w ten sposób życie i kiedy są to osoby najbliższe. Twierdzą,że to jest pewien sposób wychowania,wprowadzania człowieka w dorosłe życie.Śmieszne bo samo życie przynosi nam wiele nieprzyjemności,stawia warunki które trzeba spełnić żeby się w tym życiu utrzymać i nie dać zniszczyć.Tutaj nie potrzeba pomocy człowieka a już na pewno nie drugiego człowieka.Ja należę do osób które łatwo się nie poddają i kiedy na mojej drodze trafiam na jakieś przeciwności i wyzwania to za wszelką cenę staram się im sprostać.Sami powiedzcie czy życie właśnie na tym nie polega żeby odpowiadać na jego wyzwania?Czym było by nasze życie bez wyzwań i czy było by ono takie ciekawe gdyby wszystko przychodziło nam bez wiekszego wysiłku i pokonywania nawet najmniejszych wyzwań i przeciwności?Życie to nie bajka,a wyzwania które spotykamy na Naszej drodze są najlepszym tego dowodem

Dodane 2 miesiące temu #
  25. holaola1
    Member

Największym wyzwaniem i jednocześnie największą przyjemnością jest dla mnie podróżowanie, a szczególnie jeżdżenie na stopa, gdzie nigdy nie wiem, kogo trafie – kierowcę samotnika czy człowieka otwartego na świat, czy dojadę tam gdzie chcę, a jeśli nie dojadę – czy spotkam ludzi, którzy mnie przenocują w trasie? Kiedy się jeździ na stopa, wyzwaniem też jest szybkie załatwianie potrzeb fizjologicznych w miejscach, w których brak prywatności ;)

Największe wyzwanie – autostopem po świecie podróżowanie!

Dodane 2 miesiące temu #
  26. Beata
    Member

“Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?” -edukacja.
    Choć czasem na jej ścieżce spotyka mnie frustracja,
    Bo zewsząd mnie dopada upiorna biurokracja,
    Lecz zawsze będzie dla mnie największym priorytetem,
    By być dla tych najmłodszych- największym autorytetem.
    Wyzwaniem jest udowodnić, że samorozwój popłaca,
    Lecz nic jak rozum w głowie, codzienności nie ozłaca:)

Dodane 2 miesiące temu #
  27. El?bieta
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to? – Po raz setny odchudzanie i właściwej wagi utrzymanie!

Dodane 2 miesiące temu #
  28. Anna
    Member

Życie, to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to?- być dobrą Mamą każdego dnia .

Dodane 2 miesiące temu #
  29. Henryka
    Member

Życie to wyzwanie – a największe wyzwanie dla mnie to notorycznie żyć zdrowo i higienicznie.

Dodane 2 miesiące temu #
  30. krysia
    Member

Nie ma większego wyzwania niż walka z własną słabością – wtedy, gdy nie mam już siły, a przede mną jeszcze kilka godzin wędrówki pod górę; wtedy gdy nogi odmawiają posłuszeństwa, a jeszcze kilkanaście kilometrów do przebiegnięcia; wtedy, gdy brakuje tchu, a trzeba piąć się wyżej i wyżej; wtedy, gdy za oknem chlapa i zimno, a ja zaciskam zęby i wychodzę na codzienny trening. Życie aktywnej kobiety jest takim szeregiem małych wyzwań…a może po prostu jednym wielkim wyzwaniem?

Dodane 2 miesiące temu #

Odpowiedz »

Musisz zalogować się aby pisać wiadomości.

Video embedded using Easy Video Embed plugin

4 074 posty w 2 089 wątkach przez 24 miesiące przez 787 z 957 użytkowników Ostatni: mika19, gosiaczek_81_D, martakk1993